HjemGrupperSnakMereZeitgeist
Søg På Websted
På dette site bruger vi cookies til at levere vores ydelser, forbedre performance, til analyseformål, og (hvis brugeren ikke er logget ind) til reklamer. Ved at bruge LibraryThing anerkender du at have læst og forstået vores vilkår og betingelser inklusive vores politik for håndtering af brugeroplysninger. Din brug af dette site og dets ydelser er underlagt disse vilkår og betingelser.

Resultater fra Google Bøger

Klik på en miniature for at gå til Google Books

Indlæser...

Het Beste Boek 145: Het avondnieuws / Geschenk van het leven / De herberg aan het meer / Diep in het dal (1990)

af Readers Digest

MedlemmerAnmeldelserPopularitetGennemsnitlig vurderingSamtaler
215,247,133IngenIngen
Nyligt tilføjet afBesselina
Ingen
Indlæser...

Bliv medlem af LibraryThing for at finde ud af, om du vil kunne lide denne bog.

Der er ingen diskussionstråde på Snak om denne bog.

HET AVONDNIEUWS; Arthur Hailey

Ze zijn de sterren van een landelijk televisiejournaal: Crawford Sloane, de beschaafde, zelfverzekerde presentator; en Harry Partridge, Sloanes collega sinds hun tijd als correspondent in de Vietnam-oorlog. Buiten beeld delen deze mannen nog iets anders: een intense liefde voor dezelfde vrouw — Jessica, de vrouw van Sloane. En als Jessica volkomen onverwacht tot een pion in het spel van terroristen wordt, komen beide mannen terecht in een wrede, afschrikwekkende wereld, waarin macht alles is en een mensenleven weinig waarde heeft. Een verhaal zo aangrijpend als de beelden op het echte journaal, geschreven met de waarachtigheid die het handelsmerk is van deze eersterangs verteller.

GESCHENK VAN HET LEVEN; Henry Denker

Dokter Allen McCandless werd arts om levens te redden. Niet om voor God te spelen. Maar als hoofd van de harttransplantatie-afdeling van het Academisch Ziekenhuis is hij de laatste hoop van stervende mensen. Door het grote tekort aan geschikte harten stelt iedere patiënt hem voor een vreselijk dilemma. Wat gebeurt er als McCandless maar één hart tot zijn beschikking heeft en meer dan één kandidaat die er recht op heeft? Hoe moet hij dan kiezen, als hij weet dat het geschenk van het leven voor de een, vrijwel zeker de dood voor de ander betekent? Vooral als hij zijn patiënten niet alleen als dokter maar ook als vriend heeft leren kennen. Een meeslepend drama over een toegewijde arts aan de frontlijn van de moderne medische wetenschap.

DE HERBERG AAN HET MEER; Aster Berkhof

Topmannequin Valerie von Dahlau bezit een kasteel nabij het Ammermeer in Zuid-Duitsland. Waarom wil zij daar niet meer in wonen? En waarom krijgt haar stem zo'n angstige klank als ze erover spreekt? En waarom ten slotte vertrekt ze zonder iets te zeggen plotseling uit Berlijn, de plaats waar sterverslaggever Pierre Valence zo'n onvergetelijke tijd met haar had doorgebracht? Vragen die des te dringender worden als blijkt dat Valerie vermoord is, vlak nadat ze Pierre telefonisch om hulp had gesmeekt. Vol spijt en woede over dit bruut beëindigde leven zet hij alles op alles om de moordenaar te vinden.

DIEP IN HET DAL; Nigel Hinton

Op een ijskoude januarinacht zit een kleine heggemus bibberend ineengedoken op een kale tak. Veel vogels en andere dieren in het kleine dal in Kent gaan dood omdat de sneeuw hun voedsel heeft bedekt maar gedreven door honger besluit de mus alles te riskeren en weg te vliegen, op zoek naar eten. Samen met haar partner vindt ze onderdak in een droge, warme hooischuur en met zijn tweeën overleven ze de winter totdat hun instinct hun zegt dat de lente voor de deur staat . . . Zonder sentimentaliteit verhaalt Diep in het dal van een jaar uit het leven van een heggemus en van haar voortdurend gevecht om het bestaan.

Bron: Readers digest 145
  Besselina | Jun 10, 2013 |
ingen anmeldelser | tilføj en anmeldelse

» Tilføj andre forfattere (1 mulig)

Forfatter navnRolleHvilken slags forfatterVærk?Status
Digest, Readersprimær forfatteralle udgaverbekræftet
Berkhof, Astermedforfatteralle udgaverbekræftet
Denker, Henrymedforfatteralle udgaverbekræftet
Hailey, Arthurmedforfatteralle udgaverbekræftet
Hinton, Nigelmedforfatteralle udgaverbekræftet
Du bliver nødt til at logge ind for at redigere data i Almen Viden.
For mere hjælp se Almen Viden hjælpesiden.
Kanonisk titel
Oplysninger fra den engelske Almen Viden Redigér teksten, så den bliver dansk.
Originaltitel
Alternative titler
Oprindelig udgivelsesdato
Personer/Figurer
Vigtige steder
Vigtige begivenheder
Beslægtede film
Indskrift
Tilegnelse
Første ord
Citater
Sidste ord
Oplysning om flertydighed
Forlagets redaktører
Bagsidecitater
Originalsprog
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

Henvisninger til dette værk andre steder.

Wikipedia på engelsk

Ingen

No library descriptions found.

Beskrivelse af bogen
Haiku-resume

Current Discussions

Ingen

Populære omslag

Quick Links

Genrer

No genres

Vurdering

Gennemsnit: Ingen vurdering.

Er det dig?

Bliv LibraryThing-forfatter.

 

Om | Kontakt | LibraryThing.com | Brugerbetingelser/Håndtering af brugeroplysninger | Hjælp/FAQs | Blog | Butik | APIs | TinyCat | Efterladte biblioteker | Tidlige Anmeldere | Almen Viden | 204,232,625 bøger! | Topbjælke: Altid synlig