HjemGrupperSnakMereZeitgeist
Søg På Websted
På dette site bruger vi cookies til at levere vores ydelser, forbedre performance, til analyseformål, og (hvis brugeren ikke er logget ind) til reklamer. Ved at bruge LibraryThing anerkender du at have læst og forstået vores vilkår og betingelser inklusive vores politik for håndtering af brugeroplysninger. Din brug af dette site og dets ydelser er underlagt disse vilkår og betingelser.

Resultater fra Google Bøger

Klik på en miniature for at gå til Google Books

Indlæser...

Terra nova : antología de ciencia ficción contemporánea

af Mariano Villarreal (Redaktør)

Andre forfattere: Ted Chiang (Bidragyder), Víctor Conde (Bidragyder), Ángel Benito Gastañaga (Omslagsfotograf/tegner/...), Juanfran Jiménez (Bidragyder), Ken Liu (Bidragyder)5 mere, Teresa P. Mira de Echeverría (Bidragyder), Erick J. Mota (Bidragyder), Luis Pestarini (Redaktør), Lola Robles (Bidragyder), Ian Watson (Bidragyder)

Serier: Terra Nova (1)

MedlemmerAnmeldelserPopularitetGennemsnitlig vurderingSamtaler
1021,842,655 (3.33)Ingen
Ocho autores internacionales demuestran que la ciencia ficci n no ha perdido su garra ni su capacidad especulativa, y que es la narrativa que m s y mejor trata de las preocupaciones, desaf os y problemas que afectan a nuestra sociedad actual. Desde la extrapolaci n y la met fora del futuro, analiza y disecciona una realidad en continuo cambio. El zoo de papel, de Ken Liu (premios Hugo, Nebula y World Fantasy 2012 de relato corto): la importancia de las ra ces frente a la sociedad globalizada. Deirdre, de Lola Robles: un futuro donde la rob tica permite crear compa eros sentimentales a medida. Recuerdos de un pa s zombi, de Erick J. Mota: una sociedad estancada que transforma a sus ciudadanos en muertos vivientes. Enciende una vela solitaria, de V ctor Conde: una profunda cr tica a las redes sociales. Cuerpos, de Juanfran Jim nez: en una Europa seudodemocr tica y globalizada, los ricos tienen una nueva opci n de turismo sexual consistente en el intercambio de mentes. Un d a sin pap , de Ian Watson: una madre de familia debe responsabilizarse, adem s, de la personalidad digitalizada de su padre. Memoria, de Teresa P. Mira de Echeverr a: el planeta Marte de un futuro relativamente cercano, radical y arriesgado en lo tocante a relaciones personales y roles sexuales. El ciclo de vida de los objetos de software, de Ted Chiang (premios Hugo y Locus 2011 de novela corta): la evoluci n de dos inteligencias artificiales que viven en un entorno digital y sus complejas relaciones con los humanos.… (mere)
Ingen
Indlæser...

Bliv medlem af LibraryThing for at finde ud af, om du vil kunne lide denne bog.

Der er ingen diskussionstråde på Snak om denne bog.

Engelsk (1)  Catalansk (1)  Alle sprog (2)
Viser 2 af 2
Zoo de papel: *****
Deirdre:*
Recuerdos de un país zombi:****
Enciende una vela solitaria: *
Cuerpos:***
Un día sin papá:***
Memoria: **
El ciclo de vida de los objetos de software:*****

Los mejores sin duda Zoo de papel y El ciclo de vida de los objetos de software. Para el olvido Deidre y Enciende una vela solitaria.

( )
  maxtrek | Jan 30, 2019 |
Recull de contes de ciència-ficció. La idea inicial és potent, com un món assolat per una ment col·lectiva que vol absorbir tots els individus, un món on en els morts són "allotjats" al cap dels seus descendents o la història d'uns animals criats al ciberespai.

Com és habitual en aquests reculls, hi ha històries més encertades i millor desenvolupades que altres; però el conjunt del volum és prou correcte, apart de ser l'oportunitat de llegir en espanyol Ted Chiang, un autor molt molt potent. I participar d'una nova iniciativa editorial en ciència-ficció, desafortunadament, força escasses. ( )
  arnautc | Jan 20, 2013 |
Viser 2 af 2
ingen anmeldelser | tilføj en anmeldelse

» Tilføj andre forfattere (15 mulige)

Forfatter navnRolleHvilken slags forfatterVærk?Status
Villarreal, MarianoRedaktørprimær forfatteralle udgaverbekræftet
Chiang, TedBidragydermedforfatteralle udgaverbekræftet
Conde, VíctorBidragydermedforfatteralle udgaverbekræftet
Gastañaga, Ángel BenitoOmslagsfotograf/tegner/...medforfatteralle udgaverbekræftet
Jiménez, JuanfranBidragydermedforfatteralle udgaverbekræftet
Liu, KenBidragydermedforfatteralle udgaverbekræftet
Mira de Echeverría, Teresa P.Bidragydermedforfatteralle udgaverbekræftet
Mota, Erick J.Bidragydermedforfatteralle udgaverbekræftet
Pestarini, LuisRedaktørmedforfatteralle udgaverbekræftet
Robles, LolaBidragydermedforfatteralle udgaverbekræftet
Watson, IanBidragydermedforfatteralle udgaverbekræftet

Belongs to Series

Du bliver nødt til at logge ind for at redigere data i Almen Viden.
For mere hjælp se Almen Viden hjælpesiden.
Kanonisk titel
Originaltitel
Alternative titler
Oprindelig udgivelsesdato
Personer/Figurer
Vigtige steder
Vigtige begivenheder
Beslægtede film
Indskrift
Tilegnelse
Første ord
Citater
Sidste ord
Oplysning om flertydighed
Forlagets redaktører
Bagsidecitater
Originalsprog
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

Henvisninger til dette værk andre steder.

Wikipedia på engelsk

Ingen

Ocho autores internacionales demuestran que la ciencia ficci n no ha perdido su garra ni su capacidad especulativa, y que es la narrativa que m s y mejor trata de las preocupaciones, desaf os y problemas que afectan a nuestra sociedad actual. Desde la extrapolaci n y la met fora del futuro, analiza y disecciona una realidad en continuo cambio. El zoo de papel, de Ken Liu (premios Hugo, Nebula y World Fantasy 2012 de relato corto): la importancia de las ra ces frente a la sociedad globalizada. Deirdre, de Lola Robles: un futuro donde la rob tica permite crear compa eros sentimentales a medida. Recuerdos de un pa s zombi, de Erick J. Mota: una sociedad estancada que transforma a sus ciudadanos en muertos vivientes. Enciende una vela solitaria, de V ctor Conde: una profunda cr tica a las redes sociales. Cuerpos, de Juanfran Jim nez: en una Europa seudodemocr tica y globalizada, los ricos tienen una nueva opci n de turismo sexual consistente en el intercambio de mentes. Un d a sin pap , de Ian Watson: una madre de familia debe responsabilizarse, adem s, de la personalidad digitalizada de su padre. Memoria, de Teresa P. Mira de Echeverr a: el planeta Marte de un futuro relativamente cercano, radical y arriesgado en lo tocante a relaciones personales y roles sexuales. El ciclo de vida de los objetos de software, de Ted Chiang (premios Hugo y Locus 2011 de novela corta): la evoluci n de dos inteligencias artificiales que viven en un entorno digital y sus complejas relaciones con los humanos.

No library descriptions found.

Beskrivelse af bogen
Haiku-resume

Current Discussions

Ingen

Populære omslag

Quick Links

Vurdering

Gennemsnit: (3.33)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 2
3.5
4 1
4.5
5

Er det dig?

Bliv LibraryThing-forfatter.

 

Om | Kontakt | LibraryThing.com | Brugerbetingelser/Håndtering af brugeroplysninger | Hjælp/FAQs | Blog | Butik | APIs | TinyCat | Efterladte biblioteker | Tidlige Anmeldere | Almen Viden | 204,460,506 bøger! | Topbjælke: Altid synlig