Perdu

Detaljer

Type
BookstoreIkke angivet
Hjemmeside
http://www.perdu.nl/
Faciliteter
mad/drikkevarer
Beskrivelse:
Perdu is de enige poëzieboekhandel van Amsterdam. In deze winkel vindt u naast een goed geassorteerde poëziecollectie, uitgaven van kleine uitgeverijen, een ruim aanbod van literaire tijdschriften, studies over poëzie, een klein antiquariaat en diverse poëziecuriosa zoals ansichtkaarten, affiches en kussenslopen.

Poëzieboekhandel Perdu is open van dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en tijdens 'de Avonden'.

Literair Podium

Iedere vrijdagavond verzorgt de Avondenredactie van Perdu een programma over ontwikkelingen in de Nederlandse en buitenlandse literatuur en poëzie, soms in combinatie met andere kunstdisciplines.
In de zaal aan de Kloveniersburgwal is ruimte voor tegendraadse stemmen, voor jonge dichters met ouderwetse gedichten en omgekeerd, voor speculatie en weemoed en een glas achteraf.

Naast de eigen Avonden, zijn er in de theaterzaal van Perdu regelmatig andere programma's te zien, zoals het maandelijkse Café Cossée op zondagmiddag, diverse boekpresentaties, discussies en andere voorstellingen. In de agenda kunt u zien wat er de komende periode te verwachten is.
Added By
Himmelkoemov
Er blevet kontaktet
Er ikke blevet kontaktet
Venue ID-nummer
34535
Edit Venue

Interactions

Udvalgt
privat, privat
Besøgt
edwinbcn, henkl

Kommentarer