Ajan henki -päivitykset

SnakFinnish Librarythingers

Bliv bruger af LibraryThing, hvis du vil skrive et indlæg

Ajan henki -päivitykset

Dette emne er markeret som "i hvile"—det seneste indlæg er mere end 90 dage gammel. Du kan vække emnet til live ved at poste et indlæg.

1salojo
jul 2, 2010, 2:58 pm

Päivittyvätkö Ajan hengen tiedot vain, jos opuksia tms, tietoja on lisätty englanninkielisellä puolella? Omalta kohdaltani tiedot ainakin ovat uinuneet jo jonkin aikaa...

2Talvitar
jul 2, 2010, 4:46 pm

Olipas hyvä kysymys! Mä käyn katsomassa Ajan henkeä niin harvoin etten osaa kommentoida "omaa" päivittymistäni, mä lähinnä seuraan kotisivulla "jäsenet joilla on samoja kirjoja" -tilastojen päivittymistä (sekin tapahtuu varsin harvoin, mutta päivittyy se sentään silloin tällöin...).
Aika moni kumminkin käyttää omakielistä sivustoa, joten _luulisi_ että tästä olisi älähdetty jos päivittyminen riippuisi enkunkielisestä puolesta mutta.... Ehkä kannattaisi kysäistä myös bug collectors tms. puolella? Jossain vaiheessa ainakin oli ihan selkeitä ongelmia tuon jäsenetjoillaonsamojakirjoja -tilaston päivittymisen kanssa -- eikä käsittääkseni ongelma koskenut kaikkia LT:läisiä vaan mystisestä syystä vain osaa, joten mistäs sen tietää jos ajan henkeä kiusaisi jokin samanlainen vaiva?