Ulkomaisia nettidivareita / käytettyjen kirjojen myyntipaikkoja?

SnakFinnish Librarythingers

Bliv bruger af LibraryThing, hvis du vil skrive et indlæg

Ulkomaisia nettidivareita / käytettyjen kirjojen myyntipaikkoja?

Dette emne er markeret som "i hvile"—det seneste indlæg er mere end 90 dage gammel. Du kan vække emnet til live ved at poste et indlæg.

1Memmuli
dec 20, 2009, 5:54 am

Löytyykö vinkkejä, mistä kannattaisi etsiä/ostella käytettyjä ulkomaankielisiä (englanti, saksa, ranska, hollanti, italia) kirjoja? Etsin käsityökirjoja (pitsinnypläystä eli bobbin lace) ja ko. kirjoissa kielellä ei ole mitään väliä, koska teokset pääsääntösesti sisältävät teknisiä piirustuksia ja valokuvia.

Antikvariat.netistä olen joskus ostanut jonkun ruåttinkielisen vanhan puutarhakirjan. Palvelu oli nopeaa ja hyvää. Ennenkun kerkesin sanoa kissa, niin myyjä ilmoitti että paketti oli tulossa ja lasku paketissa. Taisi kuitenkin olla yksittäistapaus.

Perkele1 mainitsi toisessa viestissä Play.comin marketplacen. Saisinko hieman lisätietoa, miten kaupankäynti siellä tapahtuu?

2defaults
dec 20, 2009, 12:46 pm

Eikös Alibris ole tuollainen?

(http://www.alibris.co.uk/)

3tpi.kirjat
dec 20, 2009, 1:10 pm

Ja ihan Amazonin kautta saa käytettyjäkin kirjoja.

4perkele1
dec 21, 2009, 2:19 pm

Play.comin marketplace on ollut itsellä käytössä muutaman vuoden, tehnyt paljon hyviä löytöjä. Ja tietääkseni ainoa marketplace josta saa ilman postikuluja(?)

5wienweh
apr 10, 2010, 1:05 am

6klai
Redigeret: dec 28, 2010, 10:42 am

Jos joku tätä tietoa kaipaa: mielestäni paras paikka on http://used.addall.com , joka kerää lukuisia netin divarisaitteja yhteen hakukoneeseen. http://www.bookfinder.com on toinen vastaava hakukone.

Ulkomailta tilattaessa tarvitsee yleensä luottokortin (tosin electroni toimii useimmiten), ja postikulut ovat usein se suurin kulu.

Amazoneiltakin (.com, .co.uk, .de, jne) löytyy 'käytettyjä' kirjoja, sekä tietenkin ebaystä.

Hope this helps!

7keisaa
jan 1, 2011, 10:30 am

Bookfinder ja Abebooks ovat hyviä, Amazoniltakin tekee yllättäviä löytöjä, mutta välttelen Amazonia muista syistä. Hankkiessani tyttärelleni pääsykoekirjoja hän linkkasi minulle Bookdepositoryn, joka tosin myy ainoastaan uusia kirjoja, mutta on yleensä edullisin englanninkielisten kirjojen hankintapaikka.
http://www.bookdepository.co.uk/
Kirjan hinnassa on postikulut kaikkialle maailmaan.