Giny

SnakBiblioconsultori

Bliv bruger af LibraryThing, hvis du vil skrive et indlæg

Giny

Dette emne er markeret som "i hvile"—det seneste indlæg er mere end 90 dage gammel. Du kan vække emnet til live ved at poste et indlæg.

1Biblioaprenent
dec 3, 2009, 2:21 pm

Hola, vull posar el giny de LibraryThing en el meu vlok, i vull que surti el títol i el llibre animat, com el del puigmalet, però no hi ha manera, em surt ho que vull i ràpidament es canvia i surt, com a mínim un dels meus llibres, voldria saber que he de fer perquè no surti cap dels meus llibres en ho que és l'anunci de la meva llibreria, no sé si ho explico bé.
Ajudeu-me, gràcies.
Biblioaprenent

2gamoia
dec 3, 2009, 6:15 pm

Hola! El giny es pot configurar en bona part però no del tot. En principi està pensat per a mostrar cobertes o núvols d'etiquetes i autors. També pot aparèixer com a llistat.

En el bloc Gazophylacium hi surt un requadre de 3 columnes per 3 fileres.Triga força a carregar-se i mentre ho fa apareix el llibre que gira pàgines.

Si no vols que es vegi cap llibre teu, hauràs de fer algunes provatures. Per exemple, si esculls Llista bàsica, Llibres amb detalls, treus tota selecció de l'apartat Mostra, i hi deixes només 1 llibre a l'apartat Número, es veurà un rectangle amb tres línies: el títol, una línia en blanc i Powered by LibraryThing.

També tens disponible el giny Cercador de la teva biblioteca. És molt discret.

3Biblioaprenent
dec 4, 2009, 1:04 pm

Moltes gràcies. He probat ho del Cercador i si, queda més discret, però com tinc pocs llibres en el LT crec que ja ho posaré més endavant.
Moltes gràcies i a reveure.

4puigmalet
dec 16, 2009, 4:26 am

Doncs a posar-hi més llibres, Xavier!

És veritat que triga a carregar, què hi farem.