Nou al grup

SnakLibraryThing en Català

Bliv bruger af LibraryThing, hvis du vil skrive et indlæg

Nou al grup

Dette emne er markeret som "i hvile"—det seneste indlæg er mere end 90 dage gammel. Du kan vække emnet til live ved at poste et indlæg.

1jamasca
Redigeret: jun 17, 2009, 9:29 am

Hola a tots i totes

El meu nom és Jaume i visc a Barcelona, encara que som de Mallorca.
Avui he descobert LT i la veritat és per al·lucinar. Quina passada. Tendré que crear i el meu perfil i veure un poc com funciona tot això. Alguna recomanació, la veritat és que ara estic un poc perdut?

2bugaderes39
jun 17, 2009, 12:47 pm

Hola, Jaume. Benvingut a LT!

La veritat és que aquí cadascú per on l'enfila. Amb les col·leccions això ha millorat moltíssim (jo m'hi he enganxat de seguida). Personalment, utilitzo els tags per a matèries o tipus de llibre i les col·leccions per estat de lectura i situació física dels llibres, però tu has de fer el teu camí.

Si tens dubtes concrets, aquí n'hi ha un parell o tres que ens hi hem passat una bona estona i un moment o altre rondem per aquí.

Deixa't anar i gaudeix!!! Ale idò!!!

3gamoia
jun 17, 2009, 5:54 pm

Benvingut Jaume!

Pel que fa als llibres catalans i castellans et recomano triar el Catàleg col·lectiu de les universitats de Catalunya per importar-ne les descripcions. S'hi troba força cosa, molt millor que cap altra opció, especialment pel repertori català.

I m'afegeixo al suggeriment de la mestressa: deixa't anar i gaudeix!

4ferranmoreno
jun 19, 2009, 4:09 pm

Benvingut, Jaume!

La Mestressa i la Gamoia t'han donat molt bons consells. Jo afegiria que aprofitis per afegir les dades dels autors que vagis entrant; com més dades posem dels nostres autors, més visibles els farem!

5Delfi_r
jul 1, 2009, 1:29 pm

Benvingut!

Jo tembé recomano dedicar una mica de temps a editar els llibres i millorar el que surt dels catálegs, entre altres coses les unificacions de obres, aixi es veuen les traduccions.

I dels autors propis buscar fotos, dades biográfiques, etc.

No assustar´se si alguns cops sembla que al Catàleg no hi ha els llibres: cla L'ISBN i resar que el seu server estigui actou, o tornar-hi mes tard.

6aniol
jul 11, 2009, 1:42 pm

Jo et recomano aquest manual:
http://www.ub.edu/bid/22/moreno.htm
Et mostrarà com fer el que t'han recomanat tant la gamoia com la mestressa.