Kysely internetin kaunokirjallisuutta suosittelevien palveluiden käyttäjille

SnakFinnish Librarythingers

Bliv bruger af LibraryThing, hvis du vil skrive et indlæg

Kysely internetin kaunokirjallisuutta suosittelevien palveluiden käyttäjille

Dette emne er markeret som "i hvile"—det seneste indlæg er mere end 90 dage gammel. Du kan vække emnet til live ved at poste et indlæg.

1Serayna
apr 17, 2009, 5:42 am

Hei!

Olen informaatiotutkimuksen opiskelija Oulun yliopiston humanistisesta tiedekunnasta ja teen gradua internetin kaunokirjallisuutta suosittelevista palveluista ja sivustoista (esimerkiksi Amazon ja LibraryThing). Opinnäytteeni on tarkoitus valmistua syksyyn 2009 mennessä. Graduni tavoitteena on kirjoja suosittelevia sivustoja tarkastelemalla ja niiden käyttäjiltä kyselemällä selvittää, millainen olisi hyvä kirjasuosittelupalvelu. Tiedot ovat avuksi kehitettäessä esimerkiksi kirjastoihin vastaavanlaisia palveluja.

Toivoisinkin mahdollisimman monen kaunokirjallisuuden suosittelusivustoihin tutustuneen tai niitä käyttäneen henkilön vastaavan kyselyyni. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä henkilötietoja tarvitse kertoa. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia ja suurin osa kysymyksistä on avoimia kysymyksiä. Käyttäjinä te olette asiantuntijan roolissa, joten vastaattehan huolellisesti ja halutessanne pitkästikin.

Kysely löytyy osoitteesta http://gs-survey.com/s.asp?s=7131

Kiitos!

Jonna Hahto
jonnahah@paju.oulu.fi

2Serayna
maj 4, 2009, 6:51 am

Kysely on nyt suljettu. Kiitos kaikille vastaajille, sain todella hyviä ja perusteellisia vastauksia!