Elinikäinen jäsenmaksu

SnakFinnish Librarythingers

Bliv bruger af LibraryThing, hvis du vil skrive et indlæg

Elinikäinen jäsenmaksu

Dette emne er markeret som "i hvile"—det seneste indlæg er mere end 90 dage gammel. Du kan vække emnet til live ved at poste et indlæg.

1laura_88
jan 22, 2009, 4:56 am

Haluaisin tiedustella kuinka moni on maksanut ns. jäsenmaksun ja miten? Itse tätä harkitsen,mutta mietityttää miten tuon maksun helpoiten suorittaisin.

2tpi.kirjat
jan 22, 2009, 2:40 pm

Olen maksanut kertaalleen, ja varmaan jossain vaiheessa maksan vielä kakkosprofiilinikin osalta. Maksu onnistui todella helposti, en nyt edes muista oliko se ihan puhtaasti luottokortilla vai Paypal-maksuna, ei siinä ainakaan mitään ongelmaa ollut.

3Anneli
jan 24, 2009, 3:16 am

Maksoin elinikäisen jäsenmaksun PayPalilla. Minusta maksuvaihtoehdoissa ei ole mahdollisuutta maksaa suoraan luottokortilla. Maksu PayPalilla pitäisi onnistua, vaikka ei olisi PayPalin käyttäjätiliä. PayPalia voi käyttää muutaman kerran ilman käyttäjätiliä.

Täällä on ohjeita muista vaihtoehdoista:
http://fi.librarything.com/snailmail
tai englanniksi:
http://www.librarything.com/snailmail
En tiedä, miten nuo onnistuvat (on varmaan syytä kysyä pankista).

4tpi
jan 24, 2009, 11:01 am

Nuo shekkimaksut ovat todella kalliita. Itse olen viimeksi sellaisen maksanut joskus 10-15 vuotta sitten, ja maksoi silloinkin tasoa 60 mk, ei ehkä ole suoraan sinällään euroiksi vaihtunut, mutta paljon on varmasti.

5Makis
jan 29, 2009, 8:39 am

Ja miksei saman tien tekisi PayPal-tiliä, jos sellaista ei ole? Itse maksan aina sitä kautta, jos voin valita, mieluummin kuin luottokortilla.

6qu1d
mar 1, 2009, 6:30 pm

Minulla on elinikäinen tili ja maksoin sen luottokortilla. Paypal-tiliä minulla ei ole. En muista, että luottokortin käytössä olisi ollut mitään hankaluuksia. Maksu menee Paypalin kautta, mutta maksajalla ei tarvitse olla Paypal-tiliä.

Shekkien kanssa ei kannata ruveta pelleilemään - kulut voivat muodostua maksua suuremmiksi.

7Lumilyhty
apr 1, 2009, 10:36 pm

Maksoin Moneybookersin kautta, se oli helppoa koska sen tilille voi siirtää rahaa oman suomalaisen nettipankin kautta.