Meravelles de la Wikipèdia

SnakLibraryThing en Català

Bliv bruger af LibraryThing, hvis du vil skrive et indlæg

Meravelles de la Wikipèdia

Dette emne er markeret som "i hvile"—det seneste indlæg er mere end 90 dage gammel. Du kan vække emnet til live ved at poste et indlæg.

1majnun
nov 4, 2008, 6:22 am

ho confeso, sóc fan ... i avui fent clic a un botó de Kbibtex (un programa de bibliografies per a KDE, un escriptori de GNU/Linux) m'ha sortit aquesta pàgina que a primer cop d'ull em sembla molt completa ...a veure que us sembla ..

http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Special:BookSources

2rtrallero
nov 23, 2008, 4:18 am

De fa uns dies, al entrar títols, haig de corregir tots els símbols que aparèixen substituint els accents greus, dièresis, guions etc.
És bastant empipador i abans no passava. Algú sap si es pot fer alguna cosa?
També m'he trobat que si algun llibre no apareix a la primera pàg. del catàleg, al clicar pàg. següent no continua.
Us ha passat? Agrairia respostes. Salutacions a tots.

3majnun
nov 25, 2008, 4:49 pm

Hola,

acabo d'entrar un llibre amb accents per veure si em passava i res, tot funciona bé ...potser algún problema amb el teu navegador? Has provat de fer servir un altre?

D'altra banda, tema nou = fil nou, si contestas un missatge amb un altre tema potser no ens aclarirem i el fòrum queda més confós :-)

salut

4majnun
nov 25, 2008, 5:26 pm

ah! ara m'ha passat, perdona , no t'havia entés ...és quan consultes via ISBN un document oi?

bé, podria ser problema de les fonts o de LT ... potser que mirem si passa amb totes les fonts (LOC, CCUC, etc ...) o només alguna ...a mi m'acava de passar amb el CCUC

recentment les Universitats estan canviant el software dels seus catàlegs, de VTLS a Millenium...podria venir per aquí...

sembla un problema de codificació de text ...quan tinguem més dades podriem parlar amb LT.

salut

5majnun
nov 25, 2008, 5:49 pm

acabo d'entrar un (manualment per ISBN) contra el CCUC, que porta accents fora del títol i ha funcionat bé ... altres m'han fallat, potser depén de la "sub-font del CCUC" ... he vist un link per reportar a LT, a veure si el puc enganxar aquí... si has informat tú, diga-ho :-)

6majnun
nov 25, 2008, 5:57 pm

el mateix llibre "Tranvía a la Malvarrosa" em donava 4 resultats amb caracters erronis al CCUC, i a la Complutense, un només i OK ... a falta de més investigació, jo aposto per una mala codificació del servidor del CCUC ...provem de confirmar-ho

7majnun
nov 25, 2008, 6:04 pm

"Real sitio" de José Luis Sampedro, OK a la Complutense i al CCUC, xungo ... pots confirmar que a tú et passa tb? Potser que reportèssim a LT ...i als del CCUC, que estan fent "obres" i deuen tenir malament configurat l'enviament d'informació ...

8majnun
nov 25, 2008, 6:05 pm

Aquest últim, tb OK a la LoC

9majnun
nov 25, 2008, 6:14 pm

No tots fallen: "Nocilla Experience" de Agustín Fernández Mallo, ok al CCUC ...clar que com que és un catàleg col·lectiu, potser depén de la font "amagada"

Especulo: els centres que han canviat a Milllenium, fallen. Els que encara no, tiren bé. El CCUC fa de pont, per això a vegades falla, d'altres no.

Cap bibliotecari universitari a la sala? :-D

10ferranmoreno
jan 13, 2009, 4:11 pm

A mi em passava amb totes les cerques al CCUC, però ara sembla que tornen a funcionar bé. Podria haver estat conseqüència del canvi a Millenium.

11lluisanglada
jan 19, 2009, 6:12 pm

Em consta que el CCUC ha estat al damunt del tema dels caràcters errònis i, pel que he pogut comprovar, ara va bé.