Teoksen tarkat tiedot: No title

SnakFinnish Librarythingers

Bliv bruger af LibraryThing, hvis du vil skrive et indlæg

Teoksen tarkat tiedot: No title

Dette emne er markeret som "i hvile"—det seneste indlæg er mere end 90 dage gammel. Du kan vække emnet til live ved at poste et indlæg.

1Memmuli
dec 6, 2007, 4:11 am

Muutamien kirjojeni kohdalla teoksen tarkkoissa tiedoissa näkyy merkintä "no title" (mm. Paju Juhan, Haapsalun saunamurhat). Kirjan tarkoissa tiedoissa näkyy ihan normaalisti kirjan nimi, kirjailija, isbn ym. Tiedot olen hakenut Helmetistä. Pulma on siinä, että haettaessa kirjailijan nimellä hänen teoksiaan, "no title" -kirjat eivät tietenkään näy eikä niitä voi liittää muihin. Olen poistanut kirjat ja luetteloinut ne uudelleen, mutta sama ongelma toistuu. Mikähän ratkaisuksi?

2Pompeia
dec 6, 2007, 4:19 am

Moi,

tuon voi yleensä korjata "erottamalla teoksen itsestään". Haapsalukirjasi pitäisi nyt olla OK.

Korjaaminen tapahtuu siis seuraavasti: mene luettelostasi kirjan sivuille, ja paina sivun vasemman reunan valikosta kohtaa "Debris". Sivulla pitäisi näkyä kohta "Other copies and editions of this title". Kohdassa on todennäköisesti yksi teos, jossa nimen pitäisi näkyä. Paina "Separate", jolloin LT kysyy vielä varmistusta. Varmistuksen jälkeen teoksen pitäisi olla OK.

Jos et saa tuota toimimaan, niin laita tänne ongelmakirjasi tai kysy jos jokin jäi epäselväksi.

3Anneli
dec 6, 2007, 5:45 am

Joskus tuo "no title" korjautuu itsestäänkin - siis odottamalla.

4Memmuli
dec 6, 2007, 12:03 pm

Kiitos! Sain korjattua.

5Marjea
dec 8, 2007, 12:44 pm

Minulla on sama ongelma kuin Memmulilla eli minulla on John Galsworthyn Forsytein taru I-II, mutta en saa liitettyä sitä Galsworthyn teokseen The Forsyte Saga. Kirjan omalla sivulla lukee "No title by John Galsworthy", kokeilin tuota separate toimintoa mutta ei auttanut. Mikä neuvoksi?

6Pompeia
dec 8, 2007, 1:11 pm

Höö, joo toi erottamiskikka ei tosiaan toiminut, mutta kirjasi pitäisi nyt olla OK.

...en ole ihan varma, miten tuon korjasin, mutta lisäsin sen omaan luettelooni ja räpeltelin vähän aikaa tietojen kanssa. Joskus auttaa kun käy muokkaamassa tietoja muuttamatta itse asiassa mitään - ei hajuakaan, miksi näin. Tarkoitan siis sitä, että omassa luettelossa painaa kirjan kohdalla kynän merkkiä ja tallentaa aukeavan sivun tekemättä muutoksia :)

7qu1d
dec 8, 2007, 5:19 pm

Tuota muokkauskonstia minäkin olen käyttänyt. Siis Edit/Muokkaa, useimmiten lisään välilyönnin (eli tyhjän) jonkin kentän loppuun ja sitten Save/Tallenna. Yleensä tämä riittää. Tehoaa myös kansikuvan lisäyksen silloin tällöin kadotessa joistakin kirjoista.

Ongelma on vanha ja tuotu esille useitakin kertoja, mutta selitystä tai korjausta ei ole löytynyt. Useimmiten näistä kirjoita saa virheilmoituksen "Error: Work does not exist", kun yrittää avata niitä luettelosta kirjan nimen kohdalta. Odottaminenkaan ei usein auta - olen nähnyt ongelmakirjoja, jotka on tallennettu useita kuukausia aiemmin.

8Marjea
dec 9, 2007, 8:09 am

Kiitos Pompeia! Kirja on tosiaan ok nyt.

9Anneli
dec 11, 2007, 12:11 am

Bug collectors -ryhmässä kerrottiin, että tämä bugi olisi nyt korjattu:
"Error: Work does not exist.".