Theo Thijssen- De gelukkige klas

SnakNederlandstalige lezers

Bliv bruger af LibraryThing, hvis du vil skrive et indlæg

Theo Thijssen- De gelukkige klas

Dette emne er markeret som "i hvile"—det seneste indlæg er mere end 90 dage gammel. Du kan vække emnet til live ved at poste et indlæg.

1WouterGil
okt 29, 2007, 4:27 am

Dit jaar het gratis boek ter gelegenheid van de actie Nederland Leest. Gratis op te halen in elke bieb op vertoon van je lidmaatschapspas. Ontroerend, geestig en immer relevant. Ik heb er erg van genoten, dus haal hem op! Ook te koop voor 10 euro in een hardcover uitgave met fotobijlage.

Andere mensen dit boek al gelezen, wat vond je ervan?

2yvoseule
okt 29, 2007, 5:10 pm

Ik heb vorig jaar Dubbelspel wel gehaald in de bieb. Maar wij behoren natuurlijk tot de mensen die al (veel) lezen, dus hebben dit soort voorzieningen niet zo nodig. Ik denk dat ik dit jaar de hardcover versie van de gelukkige klas ga kopen. Ik heb wel Kees de jongen gelezen, ook in een leuke uitvoering. Je hoort nog hoe ik het vond.

3wester
okt 29, 2007, 5:33 pm

Ik heb 'm nu ook, maar hij komt niet zo heel hoog op de prioriteitenlijst - ik heb zeker 5 boeken die ik eerst nog (uit) wil lezen. Ik ga 'm zeker wel lezen - m'n zus vindt hem mooi en ik vond Kees de Jongen ook onverwacht mooi.

4WouterGil
okt 30, 2007, 11:09 am

Eigenlijk heb ik na mijn middelbare schooltijd nauwelijks fictie gelezen. Laat staan Nederlandse fictie. Dit boek had ik in eerste instantie ook alleen maar voor mijn vriendin gehaald bij de bieb. Maar uit nieuwsgierigheid toch enkele bladzijden gelezen en ik was verkocht. Dus zo'n actie heeft wel geholpen mij wederom kennis te laten maken met Nederlandse literatuur.